KAYSERİ / TALAS - Şehit Binbaşı Mahmut Şahin İlkokulu

Nis

12 MART İSTİKLAL MARŞIMIZIN KABULÜ TÖRENLE KUTLANDI.

Nis

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİMİZİ OKULUMUZDA 2A  2B  2C SINIFLARIMIZIN KOORDİNATÖRLÜĞÜNDE COŞKUYLA KUTLADIK

ÖZEL EĞİTİM SINIFI RİTİM ÇALIŞMASI

Nis

2C SINIFI ÖĞRETMENİ RUKİYE POLAT VE ÖĞRENCİLERİ  KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ MASALINI CANLANDIRDI.

Ara

Masal Kahramanları Okulumuzda: Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler gösterisi öğrencilerimiz tarafından gerçekleştirildi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü Ebediyete intikalinin 84. Yıldönümünde saygıyla anıyoruz.

10-16 Mayıs Engelliler Haftası çerçevesinde okulumuzda etkinlikler düzenledik.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında okulumuz 2/A sınıf öğretmeni Gazi Güleryüz ve öğrencileri tarafından hazırlanan "Atatürk Ve Çocuk Resim Sergisi" oluşturulmuştur.  "Sadece büyük bir lider, geleceği minik kalplere emanet eder." temalı sergimize okulumuzdaki tüm öğretmen ve öğrencilerin katılımı ile sunum yapılmıştır. Bir tek çocukların önünde diz çöken Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuk sevgisi resimlerle sergilenmiştir. Emeği geçen, sergiye katılan öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda yapılan etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'ne özel program düzenlendi.

Okulumuzdan Kar Manzaraları

Ekm

Türkiye Cumhuriyeti´nin 98. kuruluş yıl dönümü okulumuzda yapılan törenle kutlandı. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okul aile birliği toplantımız 23 Ekim 2021 cumartesi günü okul bahçesinde yapıldı.

Okulumuz tüm birimleriyle eğitim öğretime 7/24 hazırdır.